woensdag 13 juli 2011

In love with Chocolate.

Hey allemaal!


Is het bij jullie ook zo raar weer? Eerst is het snikheet, en daarna lijkt het weer herfst! En door dat rare weer worden de meeste mensen ook verkouden, of zelfs ziek. Maar voor die mensen heb ik een heerlijk medicijn! Het Chocoladefondue! In deze post zal ik je vertellen hoe je het maakt en er van kunt smullen.


                        
                         CHOCOLADE FONDUE.


Wat heb je nodig?


Als je geen fondue set hebt:
-Steelpan.
-Lange stokjes waar iets opgezet kan.
-Fruit.
-Chocolade reep (per persoon 2 repen).


Als je wel een fondue set hebt:
-Fondue set.
-Fruit.
-Chocolade reep (per persoon 2 repen).
-Kaarsje.
Hoe maak je het?


Als je geen fondue set hebt:


Breek de chocolade repen in stukjes en zet de steelpan op het vuur. Laat dit smelten, maar LET OP: blijf de hele tijd doorroeren, want anders droogt de chocolade op en blijft vastzitten in de steelpan!


Als de chocolade helemaal gesmolten is, kun je er bijna van genieten! Prik één stukje fruit, per keer op je stokje, dip het in de gesmolten, warme chocolade en genieten maar!


Als je wel een fondue set hebt:


Breek de chocolade repen in stukjes en zet het kaarsje aan. Zet dit kaarsje onder het fondue set, en roer de hele tijd door totdat het helemaal gesmolten is. LET OP: blijf de hele tijd doorroeren, want anders droogt de chocolade op en blijft het vastzitten in de fondue pan! 


Als de chocolade helemaal gesmolten is, kun je er bijna van genieten! Prik één stukje fruit, per keer op je fondue stokje, dip het in de gesmolten, warme chocolade en genieten maar!


XXX Barbara.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten